KØB FOR OVER 500,- KR. & FÅ FRI FRAGT*Skarpe priser på originalt Peugeot tilbehørSe det store udvalg

Hvem er vi? – Glad

GladPeugeot.dk - En del af Bilcentret Peer Glad A/S

Bilcentret Peer Glad A/S er autoriseret værksted og forhandler af Peugeot, og vi har mange års erfaring med den franske løve.

Udover at være Peugeot forhandler, er vi også autoriseret forhandler af Citroën, Theault hestebiler og Ifor Williams trailere, samt autoriseret Jaguar, Land Rover serviceværksted.

Besøger du vores forretning på Slagelsevej 88 i Kalundborg kommer du til at møde os i øjenhøjde og med et smil på læben.

Vi ønsker lange kunderelationer

Vi ved at fuldkommen tilfredshed og høj kundeloyalitet er afgørende for at få lange kundeforhold.

Vi har siden 1972 arbejdet målrettet på at yde en fleksibel og professionel service til alle vores kunder. Derfor har vi også opbygget en stor kundekreds af loyale kunder, som kommer og besøger os fra hele Danmark eller handler med os online.

Alle vores medarbejdere er eksperter og specialister på hvert deres arbejdsområde. Vi arbejder konstant på at være kundeorienterede, fleksible og effektive. Vi bruger derfor også mange ressourcer på at uddanne vores medarbejdere, så vi har helt styr på det seneste udstyr og tilbehør.

“ Vi sigter efter den ultimative kundeoplevelse – hver gang! Uanset om du handler her på webshoppen, køber ny eller brugt bil, besøger vores værksted eller handler reservedele og tilbehør, så yder vi vores bedste. ”

HVORFOR VÆLGE GLADPEUGEOT.DK

Hurtig og gratis levering

Vi garanterer 100% originale Peugeot dele, hurtig og rigtig levering første gang, samt en konkurrencedygtig pris. Få gratis levering, når du handler for over 500,- kr.

Peugeot eksperter

Vi har et hold af Peugeot eksperter, som kan rådgive og vejlede dig i valg af det rigtige Peugeot tilbehør til din bil. Vi har mere end 30 års erfaring med Peugeot.

Ultimativ købsoplevelse

Det er vores vision at være den Peugeot webshop i Danmark, der har det bedste image, og vi ser frem til at betjene dig og give dig en super Glad oplevelse.
0
+
VARER I SHOPPEN
0
+
KUNDER EKSPEDERET
0
%
KUNDETILFREDSHED

Share this post